Més lleure, salut i vida de barri a la Guineueta

Festa popular amb animació infantil, música, dansa i una botifarrada veïnal per inaugurar els nous interiors d'illa de la Guineueta, més accessibles, verds, segurs i lúdics. L'entorn té un gran espai d'ús comunitari amb punts de trobada i d'esbarjo, una zona de jocs infantils i un circuit d'activitats per a la gent gran.

24/02/2018 14:22 h

Ajuntament de Barcelona

L’espai reurbanitzat està situat entre la via Favència, el passeig de Valldaura i el carrer de la Guineueta, i té una superfície d’uns 14.000 metres quadrats amb una gran zona d’ús cívic i àrees reservades per als diferents edificis.

L’àrea comunitària disposa de diverses places, una esplanada de gespa, un parterre, un jardí contemplatiu, una zona de lleure infantil i un circuit perquè la gent gran hi pugui fer exercici. Aquest espai és accessible als vehicles de serveis i d’emergències.

A més, cada edifici disposa d’una zona més reservada i semiprivada que els veïns i les veïnes de cada escala poden personalitzar.

Espais més accessibles

La reurbanització de l’espai inclou la renovació del mobiliari urbà i del paviment amb criteris d’accessibilitat, de mobilitat i seguretat. A més, el nou enllumenat disposa de leds, més sostenibles.

L’actuació, que ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros, tanca la tercera fase de la renovació d’aquests espais. La quarta i darrera fase del projecte ja s’està treballant, i la previsió és que s’executi a l’inici del mandat següent.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades