Obertes les inscripcions per a la campanya de viatges de la gent gran subvencionats per l'Ajuntament

L’Ajuntament de Barcelona subvenciona 2.000 places dels viatges organitzats per l’Imserso a les persones grans amb Targeta Rosa gratuïta. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 24 de maig a les oficines d’atenció ciutadana (OAC) dels diferents districtes.

11/05/2018 15:30 h

Ajuntament de Barcelona

Del 10 al 24 de maig està obert el termini per inscriure’s al programa “Viatges per a la gent gran”, amb el qual el consistori subvenciona des de fa més de 25 anys el 40% dels viatges de l’Imserso, previstos per a la primera meitat del 2019, a 2.000 persones empadronades a Barcelona que tenen la Targeta Rosa gratuïta.

Les inscripcions per a la campanya de “Viatges per a la gent gran 2018-2019” s’han d’efectuar a les oficines d’atenció ciutadana (OAC) dels diferents districtes. És recomanable demanar cita prèvia al portal barcelona.cat/cita, mitjançant els dispositius de tràmits i serveis de les OAC, trucant al 010 o per mitjà de l’app Mobile ID.

A la persona titular de la Targeta Rosa gratuïta la pot acompanyar el cònjuge, a qui s’exigeix tenir la Targeta Rosa, i els fills o filles amb un grau de discapacitat igual o superior al 45%.

A l’octubre, totes les persones que hagin estat admeses rebran una carta amb el dia i l’hora en què han de fer la reserva de viatge a l’agència corresponent.

Gràcies a la campanya de l’any passat van viatjar 1.838 persones, un 16% més que les 1.585 que ho van fer durant l’any l’anterior. Nou Barris, Sant Martí i Sants-Montjuïc van ser els districtes amb més participants, i en tots van participar més dones que homes.

La campanya forma part del programa “Viatjar per créixer”, a través del qual l’Ajuntament pretén potenciar l’envelliment actiu facilitant als usuaris de la Targeta Rosa gratuïta tot un paquet d’ofertes i activitats relaciones amb el turisme.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades