Barcelona, seu del debat sobre polítiques d’habitatge a Europa

Del 30 d’agost al 2 de setembre la ciutat serà la seu d’una nova edició de la Conferència Anual de l’European Network for Housing Research, una trobada en què intervindran ponents experts en polítiques d’habitatge europees per identificar les causes que dificulten accedir a un habitatge digne i els problemes que tenen els governs locals per fer front a aquesta crisi.

28/08/2022 11:15 h

Ajuntament de Barcelona

Les jornades, organitzades per l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació (IMHAB), tindran lloc a la seu de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Barcelona i estaran estructurades en dos blocs.

El primer dia, el 30 d’agost, tindrà lloc el New Housing Researchers Colloquium, dirigit a investigadores i investigadors que estiguin treballant en tesis doctorals relacionades amb habitatge.

Del 31 al 2 d’agost tindrà lloc la Conferència Anual de l’European Network for Housing Research, dirigida a professionals de la recerca sobre habitatge i dels sectors especialitzats per facilitar-los un espai per reunir-se i comparar polítiques de països europeus. També s’hi tractaran temes com la vulnerabilitat del mercat immobiliari europeu davant de processos de turistificació i gentrificació.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades