Biennal de pensament 2020: reflexions compartides amb més de setze mil persones

La Biennal de pensament “Ciutat oberta” conclou la segona edició amb les 85 activitats del programa realitzades i una afluència de públic de més de sis mil persones als actes presencials i al voltant de deu mil en els directes emesos al web de la Biennal.

18/10/2020 21:10 h

Ajuntament de Barcelona

Amb aquesta segona edició, la Biennal de pensament es consolida com un esdeveniment central en la promoció de la cultura i la participació a la ciutat, un espai obert que permet dialogar i reflexionar sobre els reptes de futur i que aborda temes tan diversos com l’emergència climàtica, la revolució tecnològica, la democràcia, la ciència o el feminisme.

Les mesures sanitàries i de seguretat que s’han mantingut en tots els actes i els espais de la Biennal han permès garantir la celebració de totes les activitats programades. L’aforament mitjà de les activitats presencials de la Biennal ha estat d’un 75%, amb l’assistència total de més de sis mil persones. A aquesta programació s’ha afegit la +Biennal, amb una quarantena de propostes més, impulsades per les entitats, per apropar el debat i la reflexió a tota la ciutat.

Pel que fa a les activitats de la Biennal que la ciutadania ha pogut seguir des de casa, els directes emesos a través del web han acumulat prop de deu mil visualitzacions. L’activitat que ha tingut més seguiment en directe i reproduccions en diferit ha estat “Les veus del planeta”, amb la participació de Vinciane Despret, Antoine Bertin, Donna Haraway, Maria Arnal, Irene Solà i Maria Sánchez, amb més més de mil vuit-centes visualitzacions.

Tots els actes retransmesos en directe durant els sis dies de la Biennal es poden recuperar i tornar a veure al web de “Ciutat oberta”.

Notícies relacionades