Creix l’habitatge públic de lloguer a Sant Martí i Nou Barris

Ja s’han acabat les obres de dos nous edificis de lloguer protegit i aviat se’n lliuraran les claus als nous veïns i veïnes. Es tracta d’una promoció de 48 habitatges per a gent gran al barri del Besòs i el Maresme, a Sant Martí, i d’una promoció de 47 pisos de lloguer assequible al barri de Torre Baró, al districte de Nou Barris.

24/03/2023 13:00 h

Ajuntament de Barcelona

Habitatges amb serveis per a gent gran

La promoció del carrer de Puigcerdà, a Sant Martí, inclou 48 habitatges nous de protecció oficial amb serveis per a gent gran, que permetran a les persones beneficiàries accedir a un preu assequible a un pis sostenible i adaptat a les seves necessitats.

Els habitatges adaptats disposen de serveis específics com línies telefòniques amb teleassistència, endolls situats a una altura còmoda i sales polivalents i solàriums, a més de serveis de consergeria i neteja dels espais comunitaris i els habitatges.

L’edifici té dues altures, de dues i sis plantes, respectivament. Els pisos són de 42 metres quadrats i disposen d’una sala d’estar, un menjador i una cuina en un únic espai, un dormitori, un bany i una terrassa. Com a mesura d’estalvi econòmic, el subministrament a tots els pisos serà comú i compartit.

Nous habitatges de lloguer assequible a Nou Barris

El barri de Torre Baró incorpora 47 habitatges nous de protecció oficial que es destinaran a lloguer assequible, a preus d’entre 440 i 550 euros, segons la superfície. Es tracta d’un edifici de cinc plantes i planta baixa amb un hivernacle a l’espai central.

Etiquetes associades a la notícia