Nou mecanisme administratiu per donar un ús social als habitatges buits de la ciutat

S’ha enviat una carta a 14 grans societats que són propietàries de 194 habitatges buits de la ciutat per requerir que els lloguin en un termini màxim d’un mes. Són pisos buits que es troben al registre oficial de la Generalitat de Catalunya, però la iniciativa es farà extensiva a les societats propietàries que tenen pisos buits sense registrar.

13/07/2020 20:01 h

Ajuntament de Barcelona

 

La Unitat Antiassetjament i de Disciplina de l’Habitatge ha posat en marxa una nova iniciativa administrativa per mobilitzar i donar un ús social a tots els habitatges que es troben buits i que són propietat de grans tenidors a fi que els lloguin en un termini màxim d’un mes. En cas que no ho facin, el consistori emprendrà mesures sancionadores com multes o advertiments d’expropiació.

Les cartes enviades corresponen a requeriments per 194 pisos buits que són propietat de 14 grans tenidors d’habitatge. Són les primeres cartes que s’adrecen a grans societats propietàries d’habitatges del registre oficial de la Generalitat, que consta de 426 pisos buits propietat de 24 tenidors diferents a la ciutat de Barcelona, que seran requerits de la mateixa manera. La iniciativa també es farà efectiva més endavant per a les societats que tenen pisos buits sense registrar.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades