Saps que hi ha obertes noves convocatòries d'habitatge protegit?

 

Donc sí! Tenim publicada la resolució que dona inici al procés d’ adjudicació de les següents promocions a la ciutat de Barcelona:

1.- 45 habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer assequible ubicats a la promoció “Torre Baró Illa F” a l’Avinguda Escolapi Càncer, 10-12.

Per a unitats de convivència de 2 a 4 membres, que estiguin inscrites en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona amb la data  d’efecte d’inscripció fins al 25 d’octubre de 2022, inclòs. El sol·licitant principal haurà d’acreditar  la residència i l’empadronament continuat a Barcelona durant l’any immediatament anterior al 25 d’octubre de 2022. Els ingressos anuals de la unitat convivència, corresponents al darrer període de presentació de l’IRPF vençut, s’han de trobar entre el 2 vegades l’IRSC i 5 vegades l’IRSC. Els preus dels habitatges  està comprés entre 449,25€ – 520,88€ mensuals, aproximadament. Al preu de la renda caldrà afegir l’import corresponent a les despeses comunitàries, 30 €, al mes, aproximadament. Els contractes de lloguer es regiran per la LAU i per la normativa d’habitatges de protecció oficial, i se signaran per una durada mínima de set anys.

2.- 67 habitatges  amb protecció oficial amb transmissió de dret de superficie ubicats a la promoció “Trinitat nova UA3 Bloc I” al carrer Palam’s, 70-84.

Per a unitats de convivència de 2 a 6 membres, que estiguin inscrites en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona amb la data  d’efecte d’inscripció fins al 25 d’octubre de 2022, inclòs. El sol·licitant principal haurà d’acreditar  la residència i l’empadronament continuat a Barcelona durant l’any immediatament anterior al 25 d’octubre de 2022. Els ingressos anuals de la unitat convivència, corresponents al darrer període de presentació de l’IRPF vençut, s’han de trobar entre el 2 vegades l’IRSC i 6 vegades l’IRSC.

El preu de venda del dret de superfície dels habitatges, que es constituirà per a 75 anys des de la data de la signatura de l’escriptura, es fixa en 2.150€/m2.

3.- 30 habitatge amb protecció oficial en règim de lloguer social ubicats a la promoció”Torre Baró-illaE” a l’avinguda Escolapi Cancer, 27-33.

Per a unitats de convivència de 2 a 7 membres, que estiguin inscrites en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona amb la data  d’efecte d’inscripció fins al 25 d’octubre de 2022, inclòs. El sol·licitant principal haurà d’acreditar la residència i l’empadronament continuat a Barcelona durant l’any immediatament anterior al 25 d’octubre de 2022. Els ingressos anuals de la unitat convivència, corresponents al darrer període de presentació de l’IRPF vençut, s’han de trobar entre el 1 vegades l’IRSC i 2 vegades l’IRSC. Els preus dels habitatges  està comprés entre 442,19€ – 586,48€ mensuals, aproximadament. Al preu de la renda caldrà afegir l’import corresponent a les despeses comunitàries, 35 €, al mes, aproximadament. Els contractes de lloguer es regiran per la LAU i per la normativa d’habitatges de protecció oficial, i se signaran per una durada mínima de set anys.

 

Per poder accedir a aquests processos d’ajudicació, a més de constar inscrits al Registre de Sol·licitants d’HPO de Barcelona a la tipologia d’habitatge que correspongui,  haureu de fer inscripció específica a través d’aquest enllaç, abans del 10 de novembre a les 18.30 hores.

Podeu consultar les bases de cadascuna de la convocatòries aquí.

Recordeu que, un cops inscrits, podreu fer seguiment de la vostra participació a través de la seu electrònica del Registre de Sol·licitants d’HPO de Barcelona, a l’apartat convocatòries en curs.

Etiquetes associades a la notícia