Augment de les recàrregues de vehicles elèctrics a Endolla Barcelona

Durant el primer semestre d’aquest any, la xarxa d’electromobilitat de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), Endolla Barcelona, ha experimentat un increment de gairebé el 48% respecte al mateix període de l’any passat. Entre el gener i el juny s’han registrat 48.800 recàrregues de vehicles elèctrics, enfront de les 33.000 del primer semestre de l’any passat.

13/08/2022 10:50 h

Ajuntament de Barcelona

Aquests usos han suposat el subministrament de 479.000 kWh, un 87% més que en el primer semestre del 2021. L’increment s’ha notat, principalment, en el nombre i la durada de les càrregues de cotxes elèctrics que es produeixen als punts Endolla Barcelona que hi ha al carrer: un 50% superiors al mateix període de l’any anterior. Per contra, les càrregues realitzades a la Xarxa d’Aparcaments BSM han registrat un augment inferior, del 42%.

El nombre d’usuaris de la xarxa d’electromobilitat de BSM també continua a l’alça, amb més de 12.900, més del doble que el juny de l’any passat, en què en tenia 5.400.

Durant el primer semestre d’enguany també ha millorat la disponibilitat dels punts de recàrrega elèctrica de la xarxa Endolla Barcelona, ja que ha passat del 93% al 98%. Aquesta millora s’ha aconseguit reforçant les tasques preventives de manteniment i ha anat acompanyada de la instal·lació de cinc nous punts de recàrrega al carrer. A més, abans de finals d’any se’n posaran una cinquantena més en aparcaments BSM.

Amb més de 650 punts de recàrrega distribuïts per tota la ciutat, Endolla Barcelona és la xarxa pública d’electromobilitat més gran de l’Estat espanyol.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades