Els nens i nenes de Barcelona tenen un missatge

Durant el confinament, els nens i nenes no han pogut sortir de casa, ni anar a l’escola ni als gronxadors. Però han fet moltes coses i han viscut moltes emocions i sentiments. Ho han explicat al web “Estimat diari” amb dibuixos, escrits i vídeos.

05/07/2020 10:58 h

Ajuntament de Barcelona

Des que el 30 de març es va posar en marxa el web “Estimat diari”, s’ha visitat gairebé 25.000 vegades i hi ha un miler d’aportacions dels nens i nenes. Hi han explicat com se sentien, han reflectit el seu dia a dia i han enviat forces al personal sanitari.

Les obres publicades fins ara a “Estimat diari” tenen molt de valor, les mirades dels infants són imprescindibles per saber com la ciutat ha viscut la pandèmia. Per això, l’Arxiu Municipal les manté per a la recerca, esdevindran material pedagògic per treballar les emocions a les escoles i també s’organitzarà una exposició itinerant el proper curs escolar.

L’alcaldessa respon als infants

Els nens i nenes també han pogut preguntar a l’alcaldessa tots els dubtes que els han anat sorgint. Hi ha més de 160 preguntes contestades en vídeo a Youtube i IGTV, amb totes les explicacions que els més petits mereixen tenir. Trobareu tots els vídeos a https://estimatdiari.barcelona/alcaldessa-respon/.

Etiquetes associades a la notícia