Comencen els cribratges massius a dos centres educatius de Nou Barris

Conjuntament amb el Departament de Salut i el Departament d’Educació, s’han posat en marxa els cribratges massius de covid-19 a dos centres educatius de Nou Barris: l’Institut Escola Trinitat Nova i el Col·legi Amor de Dios. L’objectiu és detectar el màxim nombre de casos asimptomàtics entre les comunitats educatives de tres centres, més de 1.300 persones, per tallar la cadena de transmissió, aïllar contactes i limitar l’expansió del virus. El 20 d’octubre es continuaran fent tests intensivament a l’Escola Pia Sant Antoni, al Raval, a un total de 687 persones censades de la comunitat educativa.

15/10/2020 17:32 h

Ajuntament de Barcelona

Durant el dia d’avui s’estan fent proves a:

  • L’Institut Escola Trinitat Nova: 335 persones de la comunitat educativa, de les quals 282 són alumnes de cinquè i sisè de primària i d’educació secundària obligatòria i 53 són professionals del centre.
  • El Col·legi Amor de Dios: 358 persones de la comunitat educativa, de les quals 315 són alumnes d’educació secundària obligatòria i 43 són professionals del centre.

A més, el 20 d’octubre es continuaran fent tests intensivament a l’Escola Pia Sant Antoni, al Raval, a un total de 687 persones censades de la comunitat educativa.

Les proves les fan professionals de l’atenció primària, d’hospitals i del SEM, que es desplacen als centres educatius. L’Agència de Salut Pública de Barcelona farà la gestió dels contactes no escolars dels casos positius.

Etiquetes associades a la notícia