Tres nous grups de suport al dol a les biblioteques de Barcelona

És la quarta edició d’aquests grups i s’organitzen a biblioteques dels barris de les Corts, Sant Antoni i Sagrada Família. Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al telèfon 934 132 121, o bé escriure a barcelona.cuida@bcn.cat.

25/03/2021 14:03 h

Homera Rosetti

En el marc del programa de suport al dol “T’acompanyem en el sentiment”, impulsat en el context de la pandèmia per la covid-19, al mes d’abril es posen en marxa tres nous grups d’acompanyament al dol a biblioteques de Barcelona. Es tracta de deu sessions de dues hores cadascuna, coordinades per un psicòleg o psicòloga expert en la matèria.

Els grups es duran a terme de manera simultània a tres biblioteques de la ciutat, en les dates i horaris següents:

▪ Biblioteca les Corts – Montserrat Abelló: els dimecres entre el 7 d’abril i el 9 de juny, de 17.30 a 19.30 hores.
▪ Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver: els dimarts entre el 13 d’abril i el 15 de juny, de 16.00 a 18.00 hores.
▪ Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte: els dimecres entre el 21 d’abril i el 23 de juny, de 16.00 a 18.00 hores.

Es tracta de la quarta edició dels grups d’acompanyament al dol, iniciats el mes de novembre del 2020, i amb aquests sumaran 12 grups organitzats en total. Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al telèfon 934 132 121, o bé escriure a barcelona.cuida@bcn.cat.

La inscripció als grups de suport és gratuïta, però es demana compromís d’assistència a les sessions. Totes les persones inscrites tindran suport professional d’un psicòleg o psicòloga expert en dol per tal d’acompanyar-les en el procés de dol i perquè sigui més fàcil adaptar-se a la nova situació.

Els grups de dol s’organitzen en el marc del Pla de xoc en salut mental 2020, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de minimitzar les conseqüències en la salut mental que està comportant la pandèmia. Es tracta d’una iniciativa del Departament de Salut de l’Ajuntament de Barcelona i de la Taula de Salut Mental de Barcelona, amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona i el Col·legi de Psicologia de Catalunya (COPC).

Etiquetes associades a la notícia