Les arts escèniques i audiovisuals retornen als barris amb el Barcelona Districte Cultural

Es reprèn l’activitat del cicle d’espectacles Barcelona Districte Cultural amb la reprogramació de 21 propostes escèniques i 9 obres audiovisuals que es van cancel·lar durant l’edició de primavera a causa de la covid-19.

31/08/2020 17:00 h

Ajuntament de Barcelona

A partir del 4 de setembre, el circuit cultural i de proximitat Barcelona Districte Cultural torna als escenaris d’equipaments de barri amb prop de seixanta funcions que es van haver d’anul·lar a la primavera a causa de la crisi de la covid-19. Les actuacions reprogramades, que inclouen espectacles d’estrena i propostes escèniques que ja s’han presentat en el marc del circuit, s’estendran fins al 24 de novembre i conviuran amb l’edició de tardor del Barcelona Districte Cultural.

Amb el circuit que comença a l’octubre, el Barcelona Districte Cultural arriba a la vuitena edició i es consolida com una iniciativa cultural accessible i de proximitat, on tots els espectacles són gratuïts i s’adapten al públic adult i infantil. A les propostes escèniques de teatre, dansa, circ i música s’afegeixen les projeccions del Petit Cineclub i el Kinosaure i el cicle de cinema documental musical, que s’ofereix en col·laboració amb el Festival In-Edit.

Per assistir als espectacles cal reservar-ne les entrades amb antelació i respectar les mesures de seguretat i prevenció, que s’adequaran a les recomanacions sanitàries vigents. En trobareu tota la informació a barcelona.cat/districtecultural.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades