Més personal per conscienciar de la importància de la prevenció davant la covid-19

Davant l’augment del nombre de contagis per la covid-19, s’ha incrementat fins a 230 el nombre de personal informador desplegat als carrers de la ciutat, inclosos els agents cívics. Se’n prioritzarà l’actuació a Sants-Montjuïc, l’Eixample, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Ciutat Vella, districtes on s’ha considerat convenient reforçar les mesures de prevenció.

25/07/2020 17:31 h

Ajuntament de Barcelona

La tasca de les 230 persones (agents cívics i informadors) presents als carrers consisteix a informar la ciutadania de les mesures higièniques de protecció, la distància de seguretat necessària i l’obligatorietat de dur posada la mascareta. En aquests equips també hi haurà personal de mediació per si cal transmetre els missatges en un altre idioma o per situacions de més risc.

La presència dels agents cívics la coordina el programa municipal Barris Bon Desconfinament, actiu des de l’inici de la desescalada. En un primer moment se’n prioritzarà l’actuació als districtes on s’ha observat que cal reforçar les mesures de prevenció com Sants-Montjuïc, l’Eixample, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Ciutat Vella.

A més, també s’han actualitzat els missatges de megafonia de la Guàrdia Urbana per recordar les mesures de seguretat sanitària i s’ha reforçat i adaptat el servei de neteja al voltant dels centres d’atenció primària, hospitals, residències i zones d’estada del veïnat de la ciutat.

 

Etiquetes associades a la notícia