Per la Mercè, millor adopta!

L’espai “Per la Mercè, millor adopta!”, que cada any s’organitzava coincidint amb la festa major, es converteix enguany, arran de la crisi sanitària per la covid-19, en una campanya virtual. Una iniciativa per promoure l’adopció de gats i gossos, ja que anualment a la ciutat s’abandonen al voltant de dos mil animals.

23/09/2020 09:59 h

Ajuntament de Barcelona

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i vint entitats de protecció animal, amb la col·laboració de la Fundación Affinity, s’han unit per convertir l’espai “Per la Mercè, millor adopta!” en una campanya virtual. La iniciativa té l’objectiu de mantenir l’esperit de l’espai de la plaça de Catalunya durant les Festes de la Mercè: promoure l’adopció responsable i donar una segona oportunitat a molts animals que fa anys que esperen una família que en tingui cura. Tindrà lloc del 23 al 27 de setembre.

Què trobareu a l’espai virtual?

Al web barcelona.cat/milloradopta i a les xarxes socials trobareu informació sobre tot el que fan aquestes entitats i per què la seva feina és tan rellevant, i també sobre la tasca i la funció del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona. També es donaran a conèixer els casos de gossos i gats que esperen una família que els aculli i els adopti.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades