Tots els comerços de Barcelona mereixen un premi

El premi Barcelona Comerç 2020 ha canviat enguany els cinc guardons habituals per un únic reconeixement unitari al conjunt de professionals del comerç i la restauració de la ciutat. El jurat ha pres aquesta decisió extraordinària de manera unànime per premiar el gran esforç del sector a l’hora de combatre la pandèmia de la covid-19.

19/11/2020 15:24 h

Ajuntament de Barcelona

El jurat de la Fundació Barcelona Comerç considera que el conjunt de comerciants i restauradors de Barcelona mereixen aquest reconeixement pels motius següents:

  • Per la responsabilitat, el compromís i la generositat que han mostrat al seguir les indicacions de les autoritats per fer front a la pandèmia de la covid-19.
  • Per la resposta solidària i valenta, que va comportar, en molts casos, sacrificis i costos personals.
  • Per la contribució a la calma dels veïns i veïnes, ja que han complert amb escreix totes les mesures obligades i també voluntàries i han creat espais segurs.
  • Per la capacitat d’adaptació a una situació desconeguda, incerta i canviant que ha portat al límit poder mantenir l’activitat econòmica del sector.
  • Per mostrar la fortalesa de l’associacionisme.
  • Per evidenciar que són part fonamental de la vida dels barris de la nostra ciutat, també en situacions límit.

Toni Falguera, propietari del Celler de Gelida, associat a l’Eix Comercial de Sants – Les Corts, ha recollit el premi en representació dels 55.400 establiments comercials de Barcelona.

La notable densitat comercial, de prop de quatre establiments per cada cent habitants, és un dels signes d’identitat més reconeguts del teixit comercial de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia