Barcelona, seu del congrés Acusticat 2026

L’Acusticat és un punt de trobada de referència a Catalunya, multitemàtic i multisectorial, que convida a la reflexió i a l’oferta de solucions per millorar la qualitat acústica i ambiental. Durant la cloenda de l’edició d’enguany, que ha tingut lloc a Manresa, s’ha anunciat que Barcelona serà la seu de la sisena edició de l’esdeveniment, el 2026.

26/04/2024 13:16 h

Ajuntament de Barcelona

El congrés Acusticat és un espai de participació bianual que engloba municipis d’arreu del territori català. Més enllà de la reflexió i la proposta de solucions, també és un espai per intercanviar experiències i proposar mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica i la creació de zones tranquil·les, així com per fer difusió de les eines de gestió i control. També es vol impulsar la col·laboració entre administracions amb competències en la matèria.

Els dies 24 i 25 d’abril de 2024 ha tingut lloc la cinquena edició del congrés a Manresa, com a acte central de la Setmana sense Soroll 2024. L’Ajuntament de Barcelona ha participat en l’esdeveniment presentant alguns reptes i amb una ponència del Departament d’Avaluació i Gestió Ambiental sobre les terrasses de restauració a la via pública.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia