“Planta’m al balcó”, una iniciativa per fomentar el verd i el comerç de proximitat

Els comerços de proximitat dels mercats municipals repartiran durant cinc dies 80.000 plantes decoratives i aromàtiques, sobretot amb les compres en línia.

28/04/2020 15:23 h

Ajuntament de Barcelona

La campanya “Planta’m al balcó funcionarà a través dels establiments de proximitat dels mercats municipals els dies 28, 29 i 30 d’abril i 6 i 7 de maig. Les 80.000 plantes que es repartiran entre els clients dels mercats gràcies a la gestió de Parcs i Jardins s’havien de plantar durant el mes d’abril en diferents espais de la ciutat.

La iniciativa té com a objectiu fomentar el verd a les finestres i els balcons, espais que durant el confinament han esdevingut punts vitals de contacte amb l’exterior. A més, també vol estimular el comerç als establiments de proximitat dels mercats municipals, sobretot a través del servei de compra en línia. També és una campanya per donar suport al sector de la jardineria i els vivers, molt afectat per la crisi de la Covid-19.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Biodiversitat, el 22 de maig, es convida tota la ciutadania a compartir fotografies de les plantes dels balcons i finestres amb l’etiqueta #PlantamAlBalcó. Les imatges que es publiquin durant els propers dies s’inclouran al material comunicatiu de la jornada.

Etiquetes associades a la notícia