Talls de circulació als carrers de Lepant i Padilla amb l’avinguda Diagonal per les obres del tramvia

Des del 21 de maig fins a principis de juliol la circulació de vehicles als carrers de Lepant i Padilla estarà tallada a l’encreuament amb l’avinguda Diagonal. Els vehicles que circulen pel carrer de Lepant per accedir al túnel de les Glòries (sortida de la ciutat) hauran de seguir itineraris alternatius.

17/05/2023 15:19 h

Ecologia Urbana

Les obres del nou tram de la xarxa de tramvia a l’avinguda Diagonal i les actuacions de col·locació de vies impliquen afectacions de la mobilitat als carrers de Lepant i Padilla a l’encreuament amb l’avinguda Diagonal.

Afectacions al carrer de Lepant amb l’avinguda Diagonal

El tall del carrer de Lepant a l’altura de l’avinguda Diagonal començarà el 21 de maig i durarà fins a principis de juliol. Els vehicles es poden desviar pels carrers del Consell de Cent, Los Castillejos, la calçada lateral de muntanya de l’avinguda Meridiana o el carrer d’Alí Bei i després reincoporar-se al carrer de Lepant.

Els vehicles que habitualment circulen pel carrer de Lepant per accedir al túnel de la plaça de les Glòries, en direcció a la sortida de Barcelona, es poden desviar pel carrer del Consell de Cent, enllaçar amb el carrer de Los Castillejos i l’avinguda Meridiana per la calçada lateral en direcció muntanya, el carrer de Padilla i després accedir al túnel per la Gran Via.

Al tram de la Diagonal afectat les bicicletes s’hauran de desplaçar al costat de muntanya, compartint plataforma amb els vianants entre els carrers de Lepant i de la Marina.

Aquestes afectacions coincideixen amb l’obertura del carrer del Consell de Cent entre els carrers de la Marina i Lepant (on s’habilitaran dos carrils de circulació), que permet accedir a la calçada del lateral de mar de l’avinguda Diagonal, entre els carrers del Consell de Cent i Lepant.

Afectacions al carrer de Padilla amb l’avinguda Diagonal

A partir del 22 de maig, i també fins a principis de juliol, la circulació pel carrer de Padilla en sentit pujada quedarà tallada en aquesta zona. Els vehicles s’hauran de desviar pels carrers de la Diputació, Marina i Consell de Cent per reincorporar-se al carrer de Padilla.

A més, al tram del carrer de Padilla entre els carrers de la Diputació i la Gran Via es redueix la circulació de dos a tres carrils. Es mantindran el cordó de serveis del costat del Besòs i el carril bici en sentit pujada. El lateral de l’avinguda Diagonal entre els carrers de Padilla i Los Castillejos serà d’accés exclusiu per a veïnat i serveis, i, en aquest cas, les bicicletes s’hauran de desviar pel carril bici del carrer de la Diputació.

Aquest tall afectarà la circulació de l’autobús X1, que es desviarà pel carrer de la Diputació. La parada Aragó-Lepant (3806) estarà fora de servei i es farà una nova parada al carrer d’Aragó, entre Marina i Sardenya.