Els drets de les persones migrants centren la conferència de l’Onze de Setembre

La conferència d’enguany de l’Onze de Setembre es titula “De Berlín al Mediterrani - El mur i les seves metamorfosis”. El politòleg Rainer Huhle és l’encarregat de pronunciar el discurs, que versa sobre els drets de les persones migrants i les polítiques migratòries a Europa des de la construcció del mur de Berlín fins a l’actualitat.

28/08/2019 12:57 h

Ajuntament de Barcelona

El doctor Rainer Huhle és politòleg i especialista en drets humans i polítiques del passat. Huhle és membre directiu del Centre de Drets Humans de Nuremberg (NMRZ, per les sigles en alemany) i vicepresident del Consell Directiu de l’Institut Alemany de Drets Humans de Berlín. Des del 2011 és membre del Comitè de les Nacions Unides contra les Desaparicions Forçades.

Actualment és professor al Curs de justícia transicional del Màster sobre drets humans de la Universitat d’Erlangen-Nuremberg. És autor de nombroses publicacions sobre drets humans i memòria històrica, així com de política, història i cultura de l’Amèrica Llatina.

L’acte tindrà lloc el dilluns 9 de setembre, a les 18.00 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’entrada és lliure, però la capacitat de l’espai és limitada.

Etiquetes associades a la notícia