A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Afectacions al trànsit per al cap de setmana del 7 i el 8 d’agost

Aquest cap de setmana es duen a terme obres de millora del paviment de la calçada de la ronda del General Mitre i tasques de pavimentació a la ronda de Dalt. Les actuacions comporten talls de circulació i afectacions al trànsit.

06/08/2021 14:33 h

Ajuntament de Barcelona

Els treballs de la ronda del General Mitre s’executen en el tram comprès entre la plaça de Prat de la Riba i la rotonda del carrer del Doctor Fleming en dues jornades de treball i en dues fases.

  • Dissabte, 7 d’agost, de 8.00 a 20.00 hores: tall de la calçada en sentit cap a la plaça de Prat de la Riba. L’itinerari alternatiu s’efectua pels carrers del Doctor Fleming i de Bori i Fontestà, i per l’avinguda de Sarrià. Mentre duri l’afectació queden anul·lades les parades d’autobús situades en aquest tram (codis 487 i 1941) de les línies 70 i H6 de TMB.
  • Diumenge, 8 d’agost, de 8.00 a 20.00 hores: tall de la calçada en sentit cap al carrer del Doctor Fleming. L’itinerari alternatiu es duu a terme pels carrers de Numància, de Déu i Mata i d’Entença. Mentre duri l’afectació, queden sense servei les parades d’autobús situades en aquest tram (codis 940 i 1938) de les línies 70 i H6 de TMB.

Pel que fa als treballs de pavimentació de la ronda de Dalt, es tracta de la segona campanya d’asfaltatge del 2021, i renovarà 12.500 metres quadrats. Des de les 15.00 hores del 7 d’agost fins les 9.00 hores del 8 d’agost, la ronda de Dalt queda completament tallada al trànsit en sentit del Besòs. Els desviaments es faran per la calçada lateral (passeig de la Vall d’Hebron) entre la sortida 7 i la incorporació 4 en aquest sentit de la marxa. D’altra banda, s’efectua el tall complet de la ronda de Dalt en sentit del Llobregat entre les 23.00 hores de dissabte fins a les 17.00 hores de diumenge. Els desviaments es faran per la calçada lateral (passeig de la Vall d’Hebron) entre la sortida 4 i la incorporació 6 en aquest sentit de la marxa.

Trobareu més informació al web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia