Afectacions al trànsit per al cap de setmana del 7 i el 8 d’agost

Aquest cap de setmana es duen a terme obres de millora del paviment de la calçada de la ronda del General Mitre i tasques de pavimentació a la ronda de Dalt. Les actuacions comporten talls de circulació i afectacions al trànsit.

06/08/2021 14:33 h

Ajuntament de Barcelona

Els treballs de la ronda del General Mitre s’executen en el tram comprès entre la plaça de Prat de la Riba i la rotonda del carrer del Doctor Fleming en dues jornades de treball i en dues fases.

  • Dissabte, 7 d’agost, de 8.00 a 20.00 hores: tall de la calçada en sentit cap a la plaça de Prat de la Riba. L’itinerari alternatiu s’efectua pels carrers del Doctor Fleming i de Bori i Fontestà, i per l’avinguda de Sarrià. Mentre duri l’afectació queden anul·lades les parades d’autobús situades en aquest tram (codis 487 i 1941) de les línies 70 i H6 de TMB.
  • Diumenge, 8 d’agost, de 8.00 a 20.00 hores: tall de la calçada en sentit cap al carrer del Doctor Fleming. L’itinerari alternatiu es duu a terme pels carrers de Numància, de Déu i Mata i d’Entença. Mentre duri l’afectació, queden sense servei les parades d’autobús situades en aquest tram (codis 940 i 1938) de les línies 70 i H6 de TMB.

Pel que fa als treballs de pavimentació de la ronda de Dalt, es tracta de la segona campanya d’asfaltatge del 2021, i renovarà 12.500 metres quadrats. Des de les 15.00 hores del 7 d’agost fins les 9.00 hores del 8 d’agost, la ronda de Dalt queda completament tallada al trànsit en sentit del Besòs. Els desviaments es faran per la calçada lateral (passeig de la Vall d’Hebron) entre la sortida 7 i la incorporació 4 en aquest sentit de la marxa. D’altra banda, s’efectua el tall complet de la ronda de Dalt en sentit del Llobregat entre les 23.00 hores de dissabte fins a les 17.00 hores de diumenge. Els desviaments es faran per la calçada lateral (passeig de la Vall d’Hebron) entre la sortida 4 i la incorporació 6 en aquest sentit de la marxa.

Trobareu més informació al web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia