Afectacions de la mobilitat per actuacions a la gran via de les Corts Catalanes

A partir del 2 d’agost i fins al 7 d’agost es duran a terme treballs de pavimentació de 1.900 metres quadrats del tronc central de la gran via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Padilla i Lepant, i d’una part del carrer de Lepant, a la cruïlla amb la Gran Via. També es col·locaran balises lluminoses als carrils d’entrada a Barcelona del túnel de les Glòries (sentit Llobregat), entre el 22 i el 31 d’agost.

01/08/2022 12:48 h

Ajuntament de Barcelona

Del 2 al 4 d’agost els treballs previs de pavimentació comportaran l’ocupació del carril lent de cada sentit de circulació, i es mantindran habilitats dos carrils en cada sentit.

El diumenge 7 d’agost, entre les 9.00 i les 21.00 hores, es faran els treballs d’aglomerat i de pintura, que implicaran afectacions tot el dia.

  • Al matí: tall dels tres carrils de la banda de muntanya del tronc central de la Gran Via. Per la banda de mar del tronc central, un dels tres carrils s’habilitarà per a la circulació en sentit Llobregat i els altres dos mantindran la circulació en sentit Besòs. La sortida del túnel tindrà només dos carrils i caldrà fer el gir obligatori cap al carrer de Padilla en sentit pujada des del carril dret.
  • A la tarda: tall dels tres carrils de la banda de mar. Dels tres carrils del costat de muntanya se’n mantindran dos en sentit Llobregat i se n’habilitarà un per a la circulació en sentit Besòs. Això implicarà que a l’altura de l’entrada del túnel, en sentit sortida de la ciutat, es reduirà el nombre de carrils habituals de sortida, que passaran de tres a un, i es permetrà la incorporació al lateral de mar de la Gran Via i el gir a la dreta cap al carrer de Los Castillejos. El carrer de Lepant tindrà un carril menys i el carril central permetrà el gir a l’esquerra per agafar la Gran Via en sentit sortida.

Posteriorment, entre el 22 i el 31 d’agost, es faran els treballs d’instal·lació de balises a l’entrada del túnel de les Glòries. Es veurà afectat el costat de mar i es treballarà en tres fases per permetre sempre mantenir operatius dos carrils de circulació per sentit. En sentit sortida, caldrà restringir la circulació de la Gran Via entre Marina i Padilla, i es passarà de tres a dos carrils de circulació. En sentit entrada a la ciutat s’anul·larà el carril bus des de l’entrada del túnel.

Durant les afectacions es recomana agafar la sortida de Bac de Roda o les rondes per accedir a la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia