La seguretat dels motoristes, una prioritat

La 24a edició del Fòrum Barcelona de Seguretat Viària posa el focus en la seguretat i protecció dels motoristes, un dels col·lectius més vulnerables en els accidents de trànsit. Aquest any, nou de les disset víctimes mortals per accidents de trànsit a la ciutat han estat motoristes. No parar atenció a la conducció i conduir sota els efectes de l’alcohol són les principals causes d’accidents.

19/10/2018 16:28 h

Ajuntament de Barcelona

Amb el lema “Motorista, volem la teva seguretat” la 24a edició del Fòrum Barcelona sobre seguretat viària reflexiona sobre l’accidentalitat dels motoristes i debat les actituds, els comportaments i les polítiques que cal desenvolupar per a la seva protecció i seguretat. El Fòrum Barcelona de Seguretat Viària va néixer el 1994 amb la voluntat d’omplir el buit en el debat sobre la seguretat viària als entorns urbans.

Els motoristes, juntament amb els vianants, són el col·lectiu amb més volum de víctimes i de ferits greus per accidents de trànsit a Barcelona. Fins ara, aquest any nou de les disset víctimes mortals eren motoristes.

La falta d’atenció, sobretot per l’ús del mòbil, no deixar prou distància, fer girs indeguts i la conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues són les  principals causes d’accident.

Memorial a les víctimes de trànsit

El consistori treballa amb les entitats i associacions de víctimes d’accidents de trànsit per instal·lar un memorial en reconeixement a les víctimes de trànsit a la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia