Nova fase de les obres dels túnels de les Glòries

Entre finals de maig i inici de juny es duen a terme treballs de pavimentació, senyalització i talls de carrer a la Gran Via de les Corts Catalanes i carrers de l'entorn. Unes obres que donen inici a una nova fase de les obres dels túnels de Glòries.

27/05/2019 14:22 h

Districte Sant Martí

La primera acció es farà les nits del 28 al 29 de maig i del 29 al 30 de maig, a partir de les 22.30 h. Es faran treballs de pintura, senyalització de carrils i desplaçament de semàfors i d’enllumenat a la calçada de la Gran Via de les Corts Catalanes, en el tram comprès entre els carrers de Sant Joan de Malta i de la Llacuna, amb restriccions de trànsit rodat.

A partir d’aquest moment, els carrils de circulació de vehicles en aquest tram de la Gran Via s’hauran desplaçat cap al costat mar de la Gran Via i les obres dels túnels s’iniciaran per la banda muntanya.

Tall de circulació de vehicles

A conseqüència dels treballs d’execució de l’estructura dels túnels de les Glòries, a partir del 28 de maig, es tallarà la circulació de vehicles a l’encreuament de la rambla del Poblenou amb la Gran Via.

Mentre durin aquests treballs, els carrers de l’entorn s’habilitaran en doble sentit de circulació i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats.

Millora del paviment

Finalment, de l’1 al 9 de juny es pavimentarà de la calçada a la Gran Via de les Corts Catalanes, entre el carrer de Bilbao i la carretera de Mataró. Per aquest motiu, quest tram es veurà afectat per un tall de trànsit els dies següents, de 8.00 a 22.00 h:

1 de juny: tram comprès entre la rambla de Prim i la carretera de Mataró (costat mar).
2 de juny: tram comprès entre el carrer de Bac de Roda i la rambla de Prim.
9 de juny: tram comprès entre els carrers de Bilbao i de Josep Pla.

Així mateix, l’àrea d’aparcament quedarà restringida de manera puntual.

Per dur a terme tots aquests treballs, es prendran totes les mesures necessàries per minimitzar les possibles molèsties als veïns i veïnes.

Notícies relacionades