Nou carril bus al tram central del carrer d’Aragó

Es calcula que la inclusió d’aquest carril bus, entre Sicília i Muntaner, pot reduir en sis mil vehicles el trànsit diari que passa pel carrer d’Aragó.

25/11/2019 12:39 h

Ajuntament de Barcelona

Amb aquesta actuació, el carrer d’Aragó passarà de tenir sis carrils de circulació en el tram central a tenir-ne cinc i un de bus.

La mesura forma part del conjunt d’actuacions prèvies a la declaració d’emergència climàtica, que serà una realitat a partir del gener del 2020.

Actualment aquesta via ja té trams de carril bus als extrems, però amb aquesta intervenció s’actua sobre la part més cèntrica. Es calcula que la inclusió d’aquest carril bus, situat entre els carrers de Sicília i Muntaner, pot reduir en sis mil vehicles el trànsit diari que passa pel carrer d’Aragó. El vial nou només el podran utilitzar autobusos interurbans i taxis.

Les tasques duraran fins a la nit del 28 al 29 de novembre. Es faran en horari nocturn, de les 22.30 hores a les 5.30 hores, començaran pel carrer de Sicília i es mantindran dos carrils de circulació pel costat de mar de la calçada en aquest horari. De dia no hi haurà alteracions en la mobilitat.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades