La Cavalcada omple de màgia els carrers de la ciutat

Prop d’un milió de persones han seguit la Cavalcada de Reis 2019 de Barcelona al llarg del seu recorregut. Enguany la comitiva ha estat encapçalada pel Senyor Hivern, acompanyat del Gran Llibre de les Coses Petites. Com és tradicional, els Reis han arribat per mar a la ciutat a bord del pailebot ‘Santa Eulàlia’.

08/01/2019 14:36 h

Ajuntament de Barcelona

Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, han arribat a Barcelona acompanyats del seu seguici al Moll de la Fusta per començar la Cavalcada de Reis. Quan han arribat a terra l‘alcaldessa, Ada Colau, els ha rebut i els ha lliurat la clau que obre les portes de tota la ciutat.

Després de la rebuda, la comitiva reial s‘ha desplaçat fins a l‘avinguda del Marquès de l‘Argentera, on ha començat el recorregut. Aquest any dos gegants han custodiat la Cavalcada de la ciutat de Barcelona: a la capçalera de la desfilada, el Senyor Hivern —acompanyat del Gran Llibre de les Coses Petites—, després d’haver passat els dies de Nadal a la plaça de Catalunya, ha donat la benvinguda als Reis d’Orient. I a la cua, tancant el seguici, el Gegant Carboner, que ens recorda que si no ens hem portat bé… hi haurà carbó!

Després del Senyor Hivern, han desfilat els carters reials recollint les darreres cartes, la Patge Estel guiant els Reis d’Orient i el rei Melcior amb tot el seu seguici. El han seguit els Xumeters acompanyats de dos grans inflables i el rei Gaspar, que ha estrenat carrossa. Les joguines han donat la benvinguda al rei Baltasar i el seu seguici. Per acabar, ha tancat la Cavalcada dels Reis d’Orient la nova carrossa del Dormir, el Gegant Carboner, i, per descomptat, les caramel·leres, que han omplert la ciutat de dolços!

Si voleu tornar a veure com ha estat la Cavalcada de Reis 2019 a Barcelona, mireu-ho aquí a través de diferents tuits.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades