Tot a punt per a la Cursa dels Nassos 2022

S’acosten els darrers dies de l’any i, amb ells, una nova edició de la Cursa dels Nassos. Antonio Rebollo, l’arquer que va encendre el peveter olímpic a la cerimònia d’inauguració de les Olimpíades, donarà la sortida a la cursa amb un dels seus mítics trets per celebrar el 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona.

21/12/2022 16:42 h

Ajuntament de Barcelona

La Cursa dels Nassos tindrà dues modalitats: la de 5 quilòmetres i la de 10 quilòmetres. La primera de les modalitats serà exclusiva per a un màxim de 50 atletes d’elit, sortirà a les 19.00 hores del carrer de l’Arquitecte Sert i es podrà seguir en directe a través dels webs barcelona.cat/esports i cursadenassos.barcelona.

Pel que fa a la cursa popular de 10 quilòmetres, sortirà a les 17.15 hores del carrer de la Selva de Mar i acabarà en el mateix punt. L’itinerari transcorre prop del litoral barceloní en un circuit força pla, ideal per poder baixar marques personals. Hi havia 10.000 dorsals disponibles, i prop de 8.000 corredors i corredores ja han gestionat la inscripció. La participació femenina a hores d’ara és de prop del 30%. Quant a la participació d’atletes d’elit als 10 quilòmetres populars, destaca la presència de Meritxell Soler, Cristina Silva, el letó Dimitrijs Serjogins o Artur Bossy.



Més informació

Etiquetes associades a la notícia