Impuls a l’emprenedoria i la innovació en el sector de la salut digital

A través d’un conveni de col·laboració signat amb el Barcelona Health Hub (BHH), s’aposta per convertir la salut digital en un dels sectors estratègics de l’economia de la ciutat. També es faran accions per atreure talent i inversions i, alhora, situar Barcelona com a referent mundial en salut digital.

14/06/2022 14:22 h

Ajuntament de Barcelona

L’acord referma l’aposta de la ciutat per la salut digital com a sector estratègic de l’economia, amb l’objectiu d’impulsar iniciatives orientades a donar suport a l’emprenedoria, la innovació i la competitivitat empresarial, l’atracció i el foment del talent i les aliances publicoprivades en el sector de la salut digital.

Els seus àmbits d’actuació es focalitzaran sobretot a acompanyar la creació i el creixement d’empreses, a fomentar la transferència tecnològica en el sector i a impulsar el talent científic, tecnològic i empresarial per guanyar en competitivitat.

El conveni de col·laboració també preveu treballar per fomentar la creació de vincles, mitjançant aliances, amb més actors internacionals i altres ciutats o territoris d’excel·lència en aquest àmbit.

Barcelona Health Hub

Barcelona Health Hub és una associació sense ànim de lucre que va néixer el 2018 amb la missió d’accelerar la transformació en l’àmbit de la salut digital i la transferència al sector. Actualment, fomenta la interacció entre els seus més de 350 membres, incloses empreses emergents, la sanitat pública i privada, institucions, universitats, grans corporacions i inversors, i es troba al Recinte Modernista de Sant Pau, on ocupa 5.000 metres quadrats i allotja 33 empreses emergents, amb un total de 184 treballadors.

Etiquetes associades a la notícia