Nou equipament d’acompanyament laboral per a joves

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí, a Ciutat Vella, és la seu del nou equipament de referència per al jovent: el Convent de Barcelona Activa. L’objectiu és oferir acompanyament laboral i formació de manera personalitzada i amb eines i recursos adaptats a les necessitats actuals del món del treball a les persones de menys de 30 anys perquè trobin el suport necessari per inserir-se en el mercat de treball o millorar en l’àmbit professional.

20/10/2022 19:44 h

Ajuntament de Barcelona

El Convent, amb prop de 1.000 m2 i capacitat per a 300 persones, ha estat dissenyat i remodelat amb un aspecte modern, amb un aire fresc i desimbolt. Està dotat de dispositius electrònics i totalment equipat tecnològicament: sales de rodatge de videocurrículum, edició, cabines de simulacre d’entrevistes de feina, aules modulars per fer treball en xarxa, pantalles per compartir projectes, assessoraments, reunions i sala d’actes amb mobiliari innovador. A més, el claustre exterior, espai comú del centre cívic del mateix nom, es podrà fer servir per organitzar esdeveniments.

Un dels espais més amplis, flexibles i multiús del Convent serà l’Espai Jo+, on es gestionarà l’atenció tant a grups de joves com de manera individual. El servei per a joves de Barcelona Activa oferirà un conjunt d’activitats sobre orientació professional i de recerca de feina, amb cogestió d’entitats de joves.

A més de l’equipament i totes les prestacions, es posa a disposició del jovent de la ciutat un grup expert de tècnics i tècniques especialitzats per atendre les necessitats i els requeriments d’aquest col·lectiu tenint en compte les tendències actuals del mercat de treball.

Fins a l’octubre del 2022 Barcelona Activa ha atès més de 10.000 persones de menys de 30 anys (52% dones), que són gairebé una quarta part de les atencions del total de l’agència (un 23,6%).

Més informació

Etiquetes associades a la notícia