Ratificat l’acord per celebrar el Mobile World Congress a Barcelona fins al 2024

El patronat del Mobile World Congress ha ratificat l’acord i el compromís subscrits a l’abril entre la Fundació Barcelona Mobile World Capital i la GSMA perquè el congrés tingui lloc a la ciutat fins al 2024. La pròxima edició serà l’any vinent i reunirà de nou a Barcelona empreses i projectes de tecnologia i innovació.

09/07/2020 16:33 h

Ajuntament de Barcelona

El Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona des del 2006 amb excepció d’aquest any, ja que es va haver de cancel·lar per la covid-19, reuneix 2.400 empreses i més de 100.000 visitants de tot el món. L’impacte que té el congrés en l’economia local és d’uns 500 milions d’euros.

Després de la suspensió de l’edició d’aquest any a causa de la covid-19, ja es va acordar allargar el contracte un any més del que estava previst, fins al 2024.

Noves incorporacions del patronat

El patronat està format per representants de l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, la GSMA, el Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital, la Generalitat de Catalunya, les operadores Telefónica, Vodafone i Orange, Damm i CaixaBank.

A la reunió d’avui s’han incorporat per primer cop com a membres la vicepresidenta tercera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital del Govern d’Espanya, Nadia Calviño, i la secretària d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carme Artigas.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades