Segona edició del Saló de l’Ocupació Juvenil

La segona edició del Saló de l’Ocupació Juvenil ajudarà el jovent a enfocar la seva carrera professional i a introduir-se en el mercat laboral facilitant-li el contacte amb empreses i institucions que ofereixen experiència o pràctiques. El saló se celebrarà els dies 21 i 22 de març al recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc.

07/03/2019 13:47 h

Ajuntament de Barcelona

Més de cent persones orientadores atendran d’una manera individual o en grup el jovent que assisteixi al saló i els oferiran la possibilitat de fer-hi una visita organitzada i un itinerari específic en funció de les seves preferències i inquietuds.

Hi haurà espais tant per a qui acabi de completar els estudis i busqui una primera oportunitat laboral, com per a qui no té clar cap a on dirigir la seva carrera i vol conèixer les diverses opcions que té a l’abast. Entitats del tercer sector i empreses i professionals de diferents àmbits explicaran en què consisteixen els diferents sectors presents a la fira.

També s’hi impartiran xerrades i tallers per donar a conèixer diferents tècniques d’incorporació al mercat laboral i explicar com enfrontar-se a una entrevista de treball, com elaborar un bon currículum o com participar en dinàmiques grupals en els processos de selecció. Un espai animarà les persones joves no només a buscar ocupació, sinó també a crear-la mitjançant iniciatives d’emprenedoria.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és l’espai destinat al coneixement i a la promoció dels drets laborals dels joves, amb la participació d’entitats sindicals juvenil i el Consell de la Joventut de Barcelona.

El Saló de l’Ocupació Juvenil se celebra en el marc de la Setmana de la Formació i Treball, que comprèn la 30a edició del Saló de l’Ensenyament i la 16a de Futura, el saló dels màsters i postgraus.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades