Un cicle de seminaris web per explicar que Barcelona mai s’atura

Durant els mesos d’octubre i novembre s’organitzaran telemàticament vuit sessions obertes i gratuïtes en què ponents professionals i tècnics municipals explicaran de primera mà les accions, recursos, ajuts i mesures endegades per impulsar l’economia arran de la crisi provocada per la covid-19.

11/10/2020 11:07 h

Ajuntament de Barcelona

El cicle de sessions “Barcelona mai s’atura, reactivem l’economia” començarà dijous, 15 d’octubre, amb un seminari web en què responsables municipals explicaran com s’està donant resposta a les necessitats de l’economia social i solidària (ESS), agreujades arran de la crisi socioeconòmica provocada per la covid-19.

En total se celebraran vuit sessions informatives en línia, que tractaran mesures per impulsar el talent internacional, en el marc de la Barcelona Expat Week, i la promoció de la ciutat, l’empresa, el turisme, l’ocupació, el comerç, els mercats i l’emprenedoria.

L’objectiu és apropar activament a la ciutadania, també de manera digital, les mesures en marxa i les opcions a l’abast de les persones emprenedores, que busquen feina, autònomes, etc., per ajudar-les al màxim a fer front a la crisi econòmica causada per la covid-19.

Les sessions són obertes a tothom i requereixen inscripció prèvia.

Etiquetes associades a la notícia