Un punt de trobada renovat per al talent internacional a la ciutat

La Barcelona Expat Week neix amb l’ambició de ser un punt de trobada i un potenciador de l’ecosistema del talent internacional que resideix a la ciutat o que es planteja instal·lar-s’hi. L’esdeveniment fa un pas endavant en recursos i serveis respecte al seu antecessor, el Barcelona International Community Day, l’espai de trobada anual per a la comunitat estrangera de Barcelona.

10/10/2020 11:08 h

Ajuntament de Barcelona

La Barcelona Expat Week, que tindrà lloc del 19 al 23 d’octubre, celebra la primera edició adaptant-se a la situació sanitària per oferir un programa de 39 activitats en línia i una plataforma virtual innovadora que permetrà construir comunitat durant l’esdeveniment i també la resta de l’any.

Hi participaran 88 ponents, la majoria dones, de 27 nacionalitats, que formaran part de trobades virtuals que facilitaran informació i recursos sobre temes relacionats amb l’aterratge personal, treball i formació i com fer negocis i emprendre o gaudir i participar a la ciutat.

La Barcelona Expat Week és una de les mesures articulades pel Cecore municipal (Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica) i s’emmarca en la mesura de govern per impulsar noves actuacions per a la capacitació, el desenvolupament i la generació de talent a la ciutat.

L’acte és d’accés gratuït, amb registre previ a la plataforma que crearà la comunitat virtual, on ja hi ha més de mil set-centes persones inscrites de 100 nacionalitats.

Etiquetes associades a la notícia