De Príncep d’Astúries a Riera de Cassoles

L’avinguda passa a anomenar-se ‘Riera de Cassoles’ i recupera així el nom de l’antiga frontera natural que separa els districtes de Gràcia i Sarrià - Sant Gervasi. La nova denominació de l’avinguda coincideix amb el final de les obres de reurbanització de la zona.

31/03/2019 12:20 h

Ajuntament de Barcelona

El Districte ja ha canviat les antigues plaques de l’avinguda del Príncep d’Astúries amb les noves amb el nom nou: avinguda de la Riera de Cassoles. El canvi és fruit d’una iniciativa liderada per la Plataforma Riera de Cassoles, després que el setembre del 2015 l’Ajuntament de Barcelona aprovés promoure el canvi de nom d’una dotzena de places i carrers de la ciutat dedicats a personalitats de l’aristocràcia borbònica.

El canvi de nom culimna les obres de reurbanització de la via, que ja estan pràcticament enllestides i donen lloc a una avinguda més pacificada i amb més espai per als vianants.

L’objectiu principal de l’actuació ha estat augmentar l’espai per als vianants, revitalitzar l’avinguda i millorar la connexió entre els barris per on conflueix l’avinguda, que uneix la plaça de Lesseps i la via Augusta.

Amb la remodelació, l’avinguda ha passat a tenir tres carrils de circulació, se n’han eixamplat les voreres i s’hi han creat més zones d’estada per al descans del veïnat, més passos de vianants i més arbrat.

Etiquetes associades a la notícia