Es reprenen els consells de barri de manera presencial

Els consells de barri tornen a celebrar-se aquesta tardor de manera totalment presencial, a l’aire lliure, en espais públics, patis o jardins d’equipaments municipals, amb inscripció prèvia i aforament limitat per garantir la distància de seguretat. Fins al 13 d’octubre tindran lloc les sessions corresponents als barris de Ciutat Vella. Es van haver de suspendre a causa de la pandèmia i ara es reprenen per afavorir la participació i salvar les barreres tecnològiques del veïnat.

30/09/2020 15:38 h

Ajuntament de Barcelona

Les properes sessions seran les següents:

  • 30 de setembre: barri Gòtic
  • 7 d’octubre: el Raval
  • 8 d’octubre: la Barceloneta
  • 13 d’octubre: Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Tal com recomanen les autoritats sanitàries, l’espai on tenen lloc les sessions no es fa públic sinó que es notifica individualment a les persones inscrites per poder controlar l’assistència. En el cas dels consells de barri de Ciutat Vella, les inscripcions es poden fer fins pocs dies abans de cada sessió a través del correu electrònic participaciocvella@bcn.cat.

Els consells de la resta de barris de la ciutat es podran celebrar en qualsevol dels dos formats, presencial o mixt, atenent a les necessitats, les condicions climàtiques i les mesures establertes en cada moment per les autoritats sanitàries. Quan tinguin lloc de manera semipresencial, el veïnat podrà participar-hi des de casa a través de la plataforma digital municipal de participació Decidim Barcelona. La previsió és que tots els consells de barri de la ciutat puguin tenir lloc durant aquesta tardor.

Etiquetes associades a la notícia