La Veïnal, una televisió feta entre tots i totes

La nova iniciativa de televisió La Veïnal es posa en marxa per dinamitzar la creació de vídeos participatius i comunitaris a la ciutat, amb un funcionament semblant al de plataformes com YouTube, però des de l’àmbit local.

04/05/2020 16:20 h

Ajuntament de Barcelona

El projecte de televisió comunitària La Veïnal s’ha publicat en versió beta arran de la crisi de la Covid-19. A través de la seva pàgina web, el veïnat de Barcelona pot veure i compartir per categories els continguts que es van generant.

Hi pot participar tothom, només cal enviar els continguts a l’adreça electrònica femlaveinaldesdecasa@laveinal.cat o utilitzar a les xarxes l’etiqueta #femlaveïnladesdecasa.

Fins ara, dues de les iniciatives de La Veïnal més destacades han estat els espais “Psicologia i cures” i “Drets humans”, en els quals s’ofereix, respectivament, assessorament psicològic o assessorament jurídic personalitzat.

La Veïnal neix de l’impuls d’un conjunt de col·lectius de vídeo participatiu i comunicació comunitària i té el suport del programa Cultura Viva, de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia