Espais municipals habilitats per facilitar la vacunació contra la covid-19

L’Ajuntament ha cedit tres espais municipals al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per facilitar la campanya de vacunació contra la covid-19. També s’han posat a disposició de la Generalitat una quarantena d’espais que ja es van cedir per a la campanya de vacunació de la grip.

12/02/2021 13:30 h

Ajuntament de Barcelona

Per facilitar que la campanya de vacunació contra la covid-19 pugui avançar de la manera més ràpida i segura possible, l’Ajuntament ha cedit tres espais municipals que ja s’estan utilitzant per administrar la vacuna. Es tracta del Casal de Gent Gran Joan Casanelles, el Casal de Gent Gran Quatre Cantons i l’Espai de Gent Gran Montserrat Olivella.

A més, s’han posat a disposició de la Generalitat una quarantena d’espais municipals propers als centres d’atenció primària (CAP) que ja es van cedir per a la campanya de vacunació de la grip. També s’han mobilitzat 23 infermers i infermeres perquè col·laborin en les tasques de vacunació.

Vacunació dels serveis essencials

Durant els propers dies es prioritzarà la vacunació exclusivament del personal municipal que desenvolupa serveis essencials per a la ciutadania, sempre que siguin persones de fins a 55 anys sense patologies cròniques greus.

En aquesta nova fase està prevista la immunització dels treballadors i treballadores del Servei d’Atenció a Domicili (SAD) i del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB), a més dels agents de la Guàrdia Urbana i els bombers i bomberes de la ciutat

Oficina tècnica mixta

Conjuntament amb la Generalitat, s’ha constituït una nova oficina tècnica mixta per fer el seguiment de la vacunació a la ciutat, en un moment en què han arribat les primeres vacunes d’Oxford i AstraZeneca i s’ha engegat una nova fase de la vacunació.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades