La història de la Cynthia: orientació fins a trobar feina

El programa Làbora acompanya persones en situació de vulnerabilitat i els facilita l’accés al mercat laboral a través d’orientació, formació i intermediació laboral amb empreses.

15/07/2021 10:52 h

Homera Rosetti

La Cynthia va arribar de Colòmbia amb dos fills i va començar a buscar feina, però no se’n sortia. Des dels serveis socials de Barcelona la van derivar al Làbora, un programa que dona suport per trobar feina a les persones en situació de vulnerabilitat i amb dificultats d’accés al mercat de treball.

Amb aquest objectiu, l’equip professional del Làbora va orientar la Cynthia, li va oferir formació i la va inscriure en una borsa de treball. En unes jornades de treball en xarxa organitzades pel programa, va contactar amb diverses empreses, i avui la Cynthia té feina. Descobriu-ne la història a través del vídeo següent.

L’any passat 1.206 persones van trobar feina gràcies a aquest programa, malgrat la irrupció de la covid-19. El Làbora està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb les organitzacions ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya) i la Creu Roja.

Etiquetes associades a la notícia