Recorregut i afectacions de la mobilitat amb motiu de la rua del FC Barcelona

La celebració per haver guanyat el campionat de Lliga masculí i femení del FC Barcelona, entre les 18.00 i les 21.00 hores, implicarà afectacions del trànsit al llarg del recorregut.

15/05/2023 11:04 h

Ajuntament de Barcelona

La comitiva sortirà de l’Spotify Camp Nou i seguirà aquest recorregut, de gairebé 7 quilòmetres: Arístides Maillol – trav. Corts – Numància – Berlín – París – Balmes – Pelai – pl. Catalunya – Fontanella – pl. Urquinaona – Trafalgar – pg. Sant Joan i final a l’Arc de Triomf.

Durant la rua, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva del FC Barcelona per facilitar-ne la mobilitat i, juntament amb els Mossos d’Esquadra, també garantirà la seguretat de l’esdeveniment. Alhora, els agents del cos de policia barceloní realitzaran els talls de trànsit corresponents a mesura que es vagi avançant en l’itinerari, i efectuaran els desviaments necessaris per garantir la mobilitat de la ciutadania

 El transport públic es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua per tal que es puguin adoptar les mesures de control d’accés i de regulació dels fluxos de persones. Consulteu-ne les possibles afectacions i incidències al web www.tmb.cat.

Punts d’animació

Amb la finalitat d’amenitzar l’espera de les persones assistents al pas de la rua, al llarg de l’itinerari s’establiran diferents punts d’animació ubicats a les voreres dels punts següents:

− Arístides Maillol – accés 14 Camp Nou.

− Josep Tarradellas – Berlín.

− Pl. Catalunya, centre de la plaça, al costat del monument a Francesc Macià.

− Pg. Lluís Companys – Arc de Triomf.

Etiquetes associades a la notícia