Medalles al mèrit de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha entregat una quarantena de medalles al mèrit i una dotzena de plaques de reconeixement a diferents col·lectius i cossos de seguretat i emergències corresponents al 2020, que no es van poder entregar per la diada de la Guàrdia Urbana, el 29 de setembre, a causa de la pandèmia de la covid-19.

02/03/2021 18:41 h

Ajuntament de Barcelona

Enguany s’han entregat 38 medalles al mèrit per reconèixer la col·laboració amb la Guàrdia Urbana en la resposta davant la pandèmia de la covid-19. S’ha guardonat diferents cossos i forces de seguretat, serveis d’emergències, serveis socials, diversos col·lectius professionals i altres serveis municipals i entitats socials.

També s’han lliurat quatre medalles especials al mèrit: a l’excap de la Guàrdia Urbana, per la seva trajectòria al cos durant més de quaranta anys; a dos treballadors municipals en reconeixement del seu valor i determinació, que va permetre la detenció de l’agressor que va ferir de mort el seu company David Caminada, i a títol pòstum s’ha entregat una medalla al mèrit al treballador municipal David Caminada, de l’equip de continguts digitals de la Direcció de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant l’acte també s’han entregat dotze plaques de reconeixement a juristes i cossos de seguretat i emergències.

Etiquetes associades a la notícia