El nou CDIAP Antonio Machado obre les portes

Després de la reforma d’adequació i disseny, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) EIPI Nou Barris torna a obrir les portes al número 18 del carrer d’Antonio Machado per atendre des de la proximitat més infants amb necessitats específiques i les seves famílies.

28/04/2022 17:20 h

Ajuntament de Barcelona

El nou CDIAP-EIPI Nou Barris és ara un espai accessible, amb una decoració pensada per als infants i amb una proposta gràfica acollidora i alegre que crea un entorn de confiança i amabilitat. S’accedeix a l’edifici a través d’una rampa i hi ha una sala d’espera, una zona per aparcar els cotxets infantils, un taulell d’informació, quatre sales d’atenció i una sala de psicomotricitat.

El centre ofereix un servei especialitzat en l’atenció precoç dels infants de 0 a 6 anys i disposa d’un equip de professionals especialistes en psicologia, neuropediatria, logopèdia, fisioteràpia, treball social i psicomotricitat que presten el servei en tres centres: al número 11 del carrer de Luz Casanova, al número 5 de l’avinguda d’Escolapi Càncer i en aquest local reformat del carrer d’Antonio Machado.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades