Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

La història de la Cynthia: orientació fins a trobar feina

El programa Làbora acompanya persones en situació de vulnerabilitat i els facilita l’accés al mercat laboral a través d’orientació, formació i intermediació laboral amb empreses.

15/07/2021 10:52 h

Homera Rosetti

La Cynthia va arribar de Colòmbia amb dos fills i va començar a buscar feina, però no se’n sortia. Des dels serveis socials de Barcelona la van derivar al Làbora, un programa que dona suport per trobar feina a les persones en situació de vulnerabilitat i amb dificultats d’accés al mercat de treball.

Amb aquest objectiu, l’equip professional del Làbora va orientar la Cynthia, li va oferir formació i la va inscriure en una borsa de treball. En unes jornades de treball en xarxa organitzades pel programa, va contactar amb diverses empreses, i avui la Cynthia té feina. Descobriu-ne la història a través del vídeo següent.

L’any passat 1.206 persones van trobar feina gràcies a aquest programa, malgrat la irrupció de la covid-19. El Làbora està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb les organitzacions ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya) i la Creu Roja.

Etiquetes associades a la notícia