Novetats en el projecte de canguratge municipal de la Zona Nord

"Concilia" ofereix ara el servei a grups estables i la possibilitat de recollir els nens i nenes a l'escola per entrar posteriorment a l'espai de canguratge

17/11/2020 09:33 h

Districte Nou Barris

El projecte “Concilia” de canguratge municipal, que es du a terme al Centre Cívic Zona Nord les tardes de dilluns a divendres i el dissabte tot el dia, incorpora dues novetats en el seu funcionament. La primera és que, si la família ho demana, es poden anar a recollir les criatures a l’escola per entrar posteriorment a l’espai de canguratge. La segona és que el servei s’oferirà també a grups estables que el puguin necessitar puntualment, com ara entitats que organitzen cursos, assemblees o altres activitats, grups de dones que es troben setmanalment, persones que tinguin voluntat d’assistir a una formació o reunió que es fa al barri, etc.

Finalment, respecte al calendari cal tenir en compte que el servei romandrà tancat el 24 de desembre i la setmana del 18 al 24 de gener de 2021 per vacances de l’equip. Els serveis demanats per aquests dies es prestaran en els barris propers on es du a terme el servei. La resta del Nadal el projecte continuarà en actiu llevat dels dies estrictament festius.

Trobareu tota la informació al web del projecte. També us podeu adreçar a l’equip de la Zona Nord al telèfon 722.20.45.01 o l’adreça de correu electrònic concilia.zonanord@incoop.cat.

El projecte Concilia

Concilia es du a terme, a Nou Barris, a la Zona Nord, en el marc del Pla de Barris. Té per objectiu oferir un servei de cangur municipal per a famílies monoparentals femenines amb pocs recursos, dones víctimes de violència de gènere i famílies sense teixit comunitari. El projecte és de moment una prova pilot, fins al proper febrer.

El servei de cangur municipal pot acollir a cada centre uns vuit infants cada hora i està operatiu tots els dies de la setmana fora de l’horari escolar, durant la setmana en horari de tarda, i durant el cap de setmana al matí i a la tarda. Per poder-lo dur a terme s’han contractat 18 educadores.