La IT Academy dona visibilitat i reconeixement a les formacions digitals

El centre de formació tecnològica IT Academy, de Barcelona Activa, ha celebrat l’acte de graduació del seu alumnat com a programadors web i experts en dades, unes de les professions amb més futur i més demanades per les empreses de la ciutat. El centre té un 82% d’inserció laboral, i molts dels alumnes troben feina fins i tot abans d’acabar la formació.

20/07/2022 17:26 h

Ajuntament de Barcelona

La IT Academy és el programa d’alta especialització en TIC de Barcelona Activa. La formació es focalitza en àrees de programació, dades i seguretat, i s’alinea amb les necessitats de talent TIC de les empreses de la ciutat de Barcelona. Les empreses que contracten professionals sorgits de la IT Academy són majoritàriament empreses emergents i scale-ups, consultores de tecnologia i empreses que es troben en plena transició digital.

La IT Academy segueix un model de formació innovador, basat en l’autoaprenentatge i el treball en equip, presencial i en línia, a través d’itineraris que simulen un entorn real de treball. L’alumnat, que hi accedeix de manera gratuïta, disposa del suport i l’acompanyament d’un mentor que l’ajuda durant tot el procés formatiu.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades