Nou director general de la Fundació MWC Barcelona

Coincidint amb el desè aniversari, en l’última reunió del patronat la fundació de naturalesa publicoprivada ha confirmat el nomenament de Francesc Fajula com a nou director general. Fajula assumirà el càrrec en les properes setmanes en substitució de Carlos Grau, a qui s’ha agraït la tasca desenvolupada en els darrers anys.

13/06/2022 15:10 h

Ajuntament de Barcelona

Mobile World Capital Barcelona és una iniciativa creada amb l’objectiu de promoure el desenvolupament digital de la societat i ajudar les persones en un àmbit global. Es focalitza en quatre grans àrees d’actuació: l’acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital, la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital, el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals i la reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en la nostra societat.

MWCapital organitza el Mobile World Congress (MWC) a Barcelona i és la fundadora de 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis per a la comunitat d’empreses emergents present en tots els esdeveniments del MWC arreu del món.

Aquesta incorporació obre una nova etapa, en un context en què la tecnologia i la digitalització tenen un paper cada vegada més rellevant en la vida de les persones.

Un pioner de la indústria digital

Francesc Fajula ha desenvolupat la seva carrera professional en empreses com Terra (Grup Telefónica), Banesto, Grup Santander, Banc Sabadell o Dominion Global. És un dels pioners de la indústria digital i ha estat director de comerç electrònic de Terra. També ha exercit de director d’Innovació i Estratègia Digital al Grup Santander, en què destaca la creació de programes d’emprenedors i d’una acceleradora a San Francisco.

Ha estat director de Transformació Digital i Innovació al Banc Sabadell i, en la seva última etapa, ha exercit de director general de Serveis Financers a Dominion Global.