Torna la Mobile Week per apropar la tecnologia a la ciutadania

Del 20 de febrer a l’1 de març, la quarta edició de la Mobile Week, amb el lema “Tecnologia per a la ciutadania”, ofereix un espai perquè la ciutadania participi activament en els canvis associats a les noves tecnologies. La programació inclou més de 150 activitats distribuïdes per tota la ciutat.

03/02/2020 18:04 h

Ajuntament de Barcelona

L’edició d’enguany oferirà debats i activitats obertes i gratuïtes perquè, mitjançant la reflexió i la participació activa, els veïns i veïnes entenguin millor l’ús de la tecnologia. Les activitats se centraran en tres línies temàtiques:

  • Robòtica i intel·ligència artificial: per reflexionar sobre com es combinen la intel·ligència humana i l’artificial.
  • Dades i ciberseguretat: per debatre sobre l’ús adequat de les dades.
  • Mobilitat del futur: amb la creació de models més sostenibles.

Els tallers permetran descobrir hàbits nous per desplaçar-se d’una manera eficient, entendre com es pot evitar l’addicció tecnològica i fer un bon ús de les xarxes socials o conèixer com la intel·ligència artificial pot canviar la nostra vida diària. A més, es proposarà una activitat interactiva per reflexionar sobre el nivell de connectivitat de la ciutadania.

La Mobile Week s’inaugurarà el 20 de febrer a l’Auditori ONCE amb la conferència “Té la tecnologia una discapacitat? Cap a un futur més inclusiu”, de Joan Pahisa, i s’acabarà amb el Family Day, una jornada dedicada a les famílies que tindrà lloc l’1 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

En la quarta edició, la Mobile Week ha ampliat el nombre de seus a Catalunya de 5 a 15 amb l’objectiu d’estendre el debat sobre la revolució digital.

Etiquetes associades a la notícia