Les principals ciutats europees s’uneixen a Barcelona per impulsar la transformació verda

Ciutats com París, Londres o Milà han signat un acord en què es comprometen a tirar endavant mesures que prioritzin les persones, la mobilitat sostenible i els espais verds. L‘han signat en el marc de les primeres Jornades Superilla Barcelona i el seu objectiu és fer front a l’emergència climàtica, reduir les emissions i aconseguir àrees urbanes més saludables, agradables i plenes de vida veïnal.

24/03/2023 13:38 h

Ajuntament de Barcelona

Hi han participat representants polítics i tècnics de les ciutats de París, Londres, Berlín, Brussel·les, Copenhaguen, Milà, Viena, Rotterdam, Ljubljana, Gant, Lódz, Vitòria, València i Zúric, que han compartit els seus models de transformació urbana en conferències i taules rodones.

L’acord signat reivindica també la necessitat de seguir treballant de manera col·lectiva i proactiva i d’impulsar solucions i respostes de futur.

Festa “Viu la superilla”

Les jornades es clouran demà, 25 de març, amb dues festes ciutadanes als eixos verds de l’Eixample: l’una al carrer del Consell de Cent, entre el carrer d’Enric Granados i la rambla de Catalunya, i l’altra al carrer de Rocafort, entre els carrers d’Aragó i la Diputació.

Les festes oferiran activitats per a tota la família, com concerts, tallers i actuacions musicals oberts a tothom.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia