Comencen les obres de l’equipament on s’ubicarà la Biblioteca de Sarrià

El nou edifici inclourà també una sala polivalent i els serveis tècnics del Districte, de manera que es convertirà en un espai sociocultural de referència per a la ciutadania i les entitats del barri.

06/07/2021 15:11 h

Ajuntament de Barcelona

 

Ja ha començat la construcció de l’edifici polivalent de 5.400 metres quadrats, 1.600 dels quals es destinaran a una biblioteca, que serà un espai de referència per a la ciutadania i les entitats del barri de Sarrià. L’equipament també inclourà els serveis tècnics del Districte i un espai disponible per a activitats cíviques. El mes de juliol de l’any 2023 és la data prevista per a la finalització de les obres, que tindran un pressupost de més de 14 milions d’euros.

El nou equipament, que s’ubicarà a la parcel·la situada al passeig de la Bonanova, números 119-121, cantonada amb la plaça de Sarrià, és una vella reivindicació dels veïns i veïnes del barri, que fa anys que reclamen aquest equipament públic. Sarrià no disposa d’una biblioteca des que va desaparèixer l’única que tenia, a finals dels anys noranta.

La que serà la quarta biblioteca del districte de Sarrià – Sant Gervasi, així com l’equipament on se situarà, és un dels projectes més destacats del Pla d’actuació municipal (PAM).

Etiquetes associades a la notícia