Comencen les obres de millora i reurbanització al parc de la Font d’en Magués

El districte de Nou Barris comença aquest estiu les obres de millora de l’accés al parc de la Font d’en Magués, al barri de Torre Baró, un projecte de reurbanització per dignificar l’espai natural i fomentar l’ús d’aquest entorn saludable entre el veïnat.

06/08/2021 10:21 h

Mireia Alonso

Amb una inversió de 880.000 euros, el projecte d’intervenció abasta 4.541 metres quadrats de superfície i es divideix en tres àmbits d’actuació, que suposaran una millora en l’accessibilitat al parc i, a més, generaran nous espais naturalitzats i d’ús comunitari:

  • Camí de vianants: es reurbanitzarà el tram de 330 metres que forma part del torrent de la Font d’en Magués fins al pas de l’aqüeducte, amb un camí de 3,5 metres d’amplada.
  • Accés al parc: les obres també suposaran la reconfiguració de la placeta de l’avinguda d’Escolapi Càncer, que serà el punt d’accés al parc i on les intervencions inclouen la instal·lació d’un hotel d’insectes.
  • Zona d’estada: passat l’aqüeducte, es crearà un nou espai de pícnic amb mobiliari urbà, aparcabicicletes i papereres.

El projecte de renaturalització prioritzarà la vegetació autòctona, amb espècies mediterrànies com el pi, l’alzina, el llentiscle i l’arboç, i també s’incorporarà un sistema d’enllumenat als entorns reurbanitzats. Es preveu que les obres s’acabin a principis del 2022.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades