Licitades les obres per construir un centre de serveis socials i entitats a la Trinitat Vella

Endavant la licitació de les obres per construir un nou centre de serveis socials amb un casal d’entitats i un punt d’informació i atenció a la dona al barri de la Trinitat Vella, a Sant Andreu. El complex connectarà els barris dels entorns, impulsarà l’activitat veïnal en una àrea aïllada pel pas de les vies i potenciarà l’associacionisme.

15/05/2019 11:27 h

Ajuntament de Barcelona

El projecte, que es desenvoluparà en una àrea situada entre la carretera de Ribes, l’avinguda Meridiana i la ronda de Dalt on actualment hi ha un pàrquing, s’ha seleccionat amb la participació dels veïns i les veïnes.

L’edifici, d’ús administratiu i cultural, tindrà 2.330 metres quadrats, distribuïts en quatre plantes i dos patis, i un espai exterior de 1.155 metres quadrats.

  • Planta baixa: sala d’actes amb 170 butaques, foyer, camerinos, vestíbul i bar.
  • Primera planta: dependències de l’Àrea de Serveis Socials, amb despatxos i sales de treball i reunions, i un punt d’informació i atenció a la dona, que ampliarà els serveis que ara s’ofereixen al centre cívic del barri.
  • Segona planta: casal per a entitats del barri, amb despatxos, espais de cotreball, sales de reunió i magatzems.
  • Tercera planta: espais polivalents per a tallers, sales de reunions, bucs d’assaig per a entitats musicals i vestidors.

Verd i activitats a l’exterior

A l’exterior es diferenciaran tres espais: una esplanada amb parterres, una zona que podrà utilitzar-se com a espai escènic o cinema a la fresca i una àrea restringida que connectarà amb els magatzems de l’edifici.

Les obres començaran a finals d’any i duraran catorze mesos.

Notícies relacionades