Més espai per passejar a la Superilla d’Hostafrancs

Aquest dilluns, 19 de juliol, comencen els treballs per prioritzar les persones als carrers del Rector Triadó i de la Torre d’en Damians, entre el Consell de Cent i la Creu Coberta. Les actuacions eliminaran les voreres i convertiran tots dos carrers en vies de plataforma única en què els vianants podran ocupar tot l’espai.

18/07/2021 10:07 h

Ajuntament de Barcelona

Es preveu que les obres siguin simultànies i durin quatre mesos. Es prioritzarà l’actuació als entorns de l’Escola Joan Pelegrí, que se senyalitzaran per fer més visible l’entrada i la sortida d’escolars i per limitar la velocitat a 30 km/h. S’aprofitarà, a més, per soterrar-hi les línies d’alta tensió, millorar-ne la xarxa de clavegueram i col·locar-hi mobiliari urbà nou.

L’actuació al carrer del Rector Triadó, que eliminarà una filera d’aparcament per donar més espai als vianants, permetrà guanyar una superfície aproximada de 1.095 metres quadrats. També es retiraran els arbres en mal estat per garantir que els altres exemplars es mantinguin en bon estat. Al carrer de la Torre d’en Damians, la intervenció eliminarà l’aparcament de motos actual i els vianants podran gaudir d’una superfície aproximada de 678 metres quadrats.

Mentre durin els treballs, es garantirà l’accés dels vianants als edificis d’habitatges, locals comercials i a l’Escola Joan Pelegrí. Hi haurà afectacions puntuals als carrers del Consell de Cent i de la Creu Coberta, però s’hi permetrà en tot moment la circulació de vianants, ciclistes i vehicles.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades